Full potential av befintlig data.

Loading…

Optimerade lösningar för effektiv datainsamling

Korrekt datainsamling är en förutsättning för att företag långsiktigt ska kunna hantera allt större datamängder. Vår egenutvecklade plattform är byggd för att kunna hantera alla typer av data. Med denna som grund utformar vi snabbt och kostnadseffektivt lösningar som möter varje kunds exakta behov.

Med lösningen på plats har våra kunder enkel tillgång till tydligt presenterad, samlad och kvalitetssäkrad information. Uppstår nya behov kan lösningen enkelt skalas upp med nya funktioner. Vår lösning är byggd för att klara framtidens krävande informationshantering. Att skapa full potential av befintlig data är vår vision och drivkraft.

Erfarenhet och engagemang

För Infoweaver innebär kompetens inte bara att ha kunskap om modern informationsteknologi. Det handlar lika mycket om att ha god verksamhetsförståelse och snabbt kunna sätta oss in i våra kunders behov. Våra kunniga och erfarna medarbetare har alltid stort engagemang för att hitta den bästa lösningen för varje kund. Att ständigt finnas tillgängliga för våra kunder är självklart. Vi arbetar hela tiden för att hålla jämna steg med utvecklingen och uppdaterar löpande teknik och lösningar för att möta nya behov hos våra kunder.

Affärsidé

”Infoweaver utvecklar kundanpassade lösningar som genererar full potential av befintlig data. Genom effektiv insamling, strukturering, inmatning och visualisering av data på vår egenutvecklade plattform, får organisationen kvalitetssäkrad data som möjliggör effektivare processer och bättre beslutsunderlag.”

Organisationen

Infoweaver-gruppen grundades för drygt 20 år sedan och består av Infoweaver Services AB, Infoweaver Consulting samt Infoweaver Group AB. Infoweaver-gruppen har mycket god kreditvärdighet samt en stabil och god lönsamhet. Våra kontor finns på Ringvägen 100 i Stockholm och i Bukarest i Rumänien. Vi har totalt över 2 500 användare och ett stort antal kunder som vi arbetar med dagligen.

Ledningsgruppen

Utvecklingsteam

 • Elena Skrchevska

  Elena Skrchevska

  Applikationskonsult

 • Anders Sandstedt

  Anders Sandstedt

  Applikationskonsult

 • Nicklas Löf

  Nicklas Löf

  Applikationskonsult

 • Kristina Malmgren

  Kristina Malmgren

  Applikationskonsult

 • Rikard Stamfjord

  Rikard Stamfjord

  Applikationskonsult

 • Laurentiu Andrioaie

  Laurentiu Andrioaie

  Applikationskonsult

 • Fredrik Gunne

  Fredrik Gunne

  Produktägare
  fredrik.gunne@infoweaver.se
  +46 70 276 53 03

 • Malin Ingelman

  Malin Ingelman

  Projektledare/Applikationskonsult

Lediga tjänster

 • Exjobb hos Infoweaver

  Ett examensarbete är ett perfekt sätt att få reda på hur det är att jobba på Infoweaver och ett sätt för Infoweaver att lära känna dig. I nuläget finns inga färdiga teman för exjobb att…

  Sök tjänst

 • Fullstackutvecklare .NET med ansvar för produktutveckling

  Infoweaver söker dig som vill arbeta med att utveckla vår plattform för att möta framtidens behov och har erfarenhet av fullstackutveckling med fokus på front end och serverutveckling. Arbetar du idag med .NET och kanske…

  Sök tjänst

 • Applikationskonsult för egenutvecklat beslutsstöd

  Applikationskonsult för egenutvecklat beslutsstöd – Infoweaver söker dig som vill arbeta som konsult och har erfarenhet av att programmera i Microsoft SQL Server samt gärna erfarenhet av visualiseringsverktyg som Power BI eller QlikSense. Arbetar du…

  Sök tjänst

Hitta till oss

Ringvägen 100
118 60 Stockholm

08-410 361 00

info@infoweaver.se

 

Boka möte med oss!

Välkommen att boka ett snabbt möte där vi berättar mer om hur vår lösning kan hjälpa just er. Självklart kostnadsfritt!

  Boka möte online

  Möteslängd
  Välj tid