En enkel lösning.

Loading…

Alltid kvalitetssäkrad och tillgänglig data

Med Infoweavers flexibla lösning får ni all data samlad på en plattform. Alla användare får enkelt tillgång till kvalitetssäkrad och tydligt presenterad information. Ni slipper tidskrävande dokumentjakt och kan fokusera på det som är viktigt.

 • All data samlat i ett system – alla tittar på samma data.
 • Tydlig och lättillgänglig information.
 • Alltid kvalitetssäkrad data – trygga beslutsunderlag.
 • Ingen manuell datahantering – stora tidsbesparingar.
 • Hög flexibilitet – anpassas efter varje organisations behov.
 • Stor potential att bygga ut efter hand.

Läs mer om hur du skapar enkla och effektiva budget- och prognosprocesser

Läs mer om Infoweaver – det smarta datalagret

Flexibel och skalbar plattform

Vår flexibla plattform är en hybrid mellan standardiserad och anpassningsbar lösning. Det innebär att vi snabbt och kostnadseffektivt kan utforma en lösning som passar just era behov och önskemål. Varken mer eller mindre. När nya behov uppkommer kan ni enkelt växla upp med nya funktioner. Det finns inga begränsningar.

Kvalitetssäkrad datainsamling

Vår plattform är byggd för att kunna samla in exakt den data ni behöver, oavsett hur många olika källor och system er data behöver hämtas från. Plattformen kan hantera alla typer av importer. Framförallt hämtas data genom inläsning från filer, meddelanden, Excelark och direkta databaskopplingar.

I samband med insamlingen valideras all data för att säkerställa kvalitet och fånga upp eventuella problem långt innan de dyker upp i rapporter hos användarna. Vid felaktigheter får systemansvarige en varning via mail och kan enkelt gå in via ett monitoreringsgränssnitt för att hitta och i god tid kunna åtgärda problemet.

Behovsanpassad strukturering

Varje organisation har sina egna strukturer, rutiner och arbetssätt. Därför har vi byggt upp en flexibel plattform som kan anpassas efter just era behov av nyckeltal, masterdata och modeller. Ni väljer själva vad som passar er bäst – att strukturera data utifrån dimensioner, nyckeltal, modeller eller lagring.

I plattformen lagras alla masterdata, mått och modeller som används av rapporter och inmatningsformulär. Ändras dessa slår det igenom på alla ställen där de använts. Förutom att det förenklar arbetet och minimerar risken för felaktigheter får ni en lösning som inte kräver inblandning från IT-avdelningen vid minsta förändring eller felsökning.

Korrekt inmatning

För att säkerställa korrekta data och spara många timmars extraarbete finns flera möjligheter till inmatning i vår lösning. Importen av data från olika källsystem sker förstås automatiskt. Därefter kan ni direkt i vår lösning komplettera källsystemens data med det som eventuellt saknas. Den vanligaste inmatningen är inmatning av budget och prognos. Många av våra kunder passar även på att sätta upp egna applikationer utifrån plattformens redan uppsatta strukturer.

Med vår lösning slipper ni jaga runt efter data i olika Excelfiler. Vi digitaliserar era Excelfiler så att ni kan fortsätta jobba i de modeller ni känner igen er i, samtidigt som all data från filerna lagras direkt på plattformen. Med korrekta data på ett och samma ställe blir rapporteringsarbetet mycket enklare.

Tydlig och översiktlig visualisering

Att fatta välgrundade beslut utifrån stora mängder data är inte det lättaste. Vår visualiseringslösning är anpassad för att fungera för alla era befintliga verktyg, exempelvis MS Power BI, Excel, Report builder (SSRS), Excel Pivot och QlickSense.

Verktygen integreras i plattformen, vilket ger en riktigt bra helhetslösning. Data presenteras på ett översiktligt och enkelt sätt och ni har också möjlighet att få informationen direkt till surfplatta och mobiltelefon.

Vad har ni för behov?

Vi hjälper er att snabbt och kostnadseffektivt utforma en lösning som är optimerad efter just era behov. Vilka data ni vill samla in är upp till er – möjligheterna är oändliga.

Boka möte med oss!

Välkommen att boka ett kostnadsfritt webb-möte med oss där vi berättar mer om hur Infoweavers smarta lösningar kan hjälpa just er.

Välj en tid nedan och att ta ert företag till nästa nivå!

  Boka möte online

  Möteslängd
  Välj tid

  NCC
  Haki
  Klövern
  Vasakronan
  Areco