Elena Skrchewska

Möt applikationskonsult Elena Skrchevska

Vår applikationskonsult Elena älskar att arbeta med data och lösa problem genom ett analytiskt förhållningssätt. För att ladda batterierna kopplar hon av med deckare, vandrar i naturen och smider resplaner för nästa utlandstripp. Här berättar hon om sin roll på Infoweaver och vad som gör det så roligt att jobba här.

Hur ser din roll på Infoweaver ut?
Jag är applikationskonsult och arbetar nära kundernas verksamheter för att hjälpa dem att uppfylla sina krav genom Infoweavers plattform. Jag är involverad i alla olika stadier av projekten från kravförställande och dataimport till transformation till visualisering.

Varför valde du att jobba på Infoweaver?
Jag har alltid älskat att arbeta med data och lösa problem med hjälp av ett analytiskt förhållningssätt. Sedan får vi på Infoweaver möjlighet att arbeta med olika kunder och branscher vilket är spännande.

Vad gjorde du innan du började på Infoweaver?
Jag har ju varit på Infoweaver länge, hela nio år. Innan dess jobbade jag som Professional Services Engineer inom Revenue Intelligence-projekt, på ett företag i Makedonien.

Vad uppskattar du mest med att arbeta på Infoweaver?
Variationen i arbetet, människorna jag jobbar med och möjligheten att lära mig nya saker.

 Vilka ser du som Infoweavers främsta styrkor?
För mig är den främsta styrkan den flexibla Infoweaver-plattformen som kan anpassas helt utifrån kundens unika behov. Kortfattat tycker jag att man kan beskriva Infoweavers styrkor med orden flexibiltet, kvalitet och kompetens.

 Vad ser du fram emot i ditt fortsatta arbete på Infoweaver?
Det är fantastiskt att få vara med på Infoweavers resa. Jag ser alltid fram emot nya utmaningar med våra befintliga och nya kunder och framför allt att kunna bidra till produktutvecklingen av Infoweavers plattform. Och så ser jag förstås fram emot Infoweavers nästa konferens. De är alltid intressanta och trevliga.

Boka möte med oss!

Välkommen att boka ett snabbt möte där vi berättar mer om hur vår lösning kan hjälpa just er. Självklart kostnadsfritt!

    Boka möte online

    Möteslängd
    Välj tid