Möt applikationskonsult Nicklas Löf

När Nicklas inte vandrar i Alperna eller skjuter pilbåge hemma i Tumba, jobbar han som applikationskonsult hos oss på Infoweaver. Här berättar Nicklas själv om sin roll på Infoweaver och vad som gör det så roligt att jobba här. 

Hur ser din roll på Infoweaver ut?
Jag är som sagt applikationskonsult och arbetar för att utveckla och kundanpassa vår plattform för att den ska möta kundernas behov. 

Hur länge har du jobbat på Infoweaver och vad gjorde du innan du kom hit?
Jag har varit på Infoweaver i fyra år nu. Innan jag kom hit jobbade jag som BI-konsult på ett större företag. Jag saknade det helhetsgrepp man får på ett lite mindre företag och valde därför att börja på Infoweaver. 

Vad uppskattar du mest med att vara konsult på Infoweaver
Det är både effektivt och givande att ha ett helhetsansvar för projekten. Det innebär att man får vara delaktig i varje moment i processen och inte bara jobbar som en post på ett löpande band. Jag har dessutom väldigt kunniga och trevliga kollegor som gör att jag växer och utvecklas. 

Vilken ser du som Infoweavers främsta styrka?
Framförallt att vi är anpassningsbara efter kundens behov och att vi jobbar snabbt. Det går kort tid mellan att vi får in en kundförfrågan till att vi har en färdig produkt på plats. 

Vad ser du fram emot i ditt fortsatta arbete på Infoweaver?
Jag ser fram emot att fortsätta utveckla vår plattform och även att jobba mot nya branscher. Offentlig verksamhet är något jag är nyfiken på att jobba inom. 

Boka möte med oss!

Välkommen att boka ett snabbt möte där vi berättar mer om hur vår lösning kan hjälpa just er. Självklart kostnadsfritt!

    Boka möte online

    Möteslängd
    Välj tid