Möt Stanley – kontorshund och glädjespridare

Vårt senaste tillskott i teamet heter Stanley. Han är en tibetansk spaniel som snart firar sin första födelsedag. Tillsammans med matte Matilda Samuelsson promenerar han till kontoret på Drottninggatan varje dag. Och här tar han sitt jobb på största allvar.

Trots sin låga ålder är Stanley redan en van kontorshund som vet precis hur man går till väga för att sprida glädje, locka till skratt och bidra till allmänt välbefinnande. Viktiga arbetsuppgifter som bidrar till en härlig stämning på kontoret. Forskning visar faktiskt att hundar har en har en positiv inverkan på arbetsplatser. De bidrar till att minska stress, höja trivseln och förbättra de sociala samspelen.

När Stanley inte går runt och sprider glädje bland oss kollegor gillar han att bli kliad på magen, leka med sin tyggiraff, vara med på fikaraster, hjälpa till med PowerBI och gå ut på promenader på jakt efter de bästa pinnarna. Alla på kontoret uppskattar sin nya medarbetare som bidrar till många goda skratt under arbetsdagen. Stanley är dessutom mycket väluppfostrad och stör oss inte det minsta. Tack för din insats Stanley!

Boka möte med oss!

Välkommen att boka ett snabbt möte där vi berättar mer om hur vår lösning kan hjälpa just er. Självklart kostnadsfritt!

    Boka möte online

    Möteslängd
    Välj tid