Välkommen Matilda Samuelsson, ny konsult på Infoweaver

Matilda bytte en karriär inom textilbranschen mot programmering och är sedan några veckor tillbaka ny applikationskonsult på Infoweaver. När Matilda inte knackar kod inreder hon sin Kungsholmslägenhet och promenerar med vovven Stanley till keramikstudion där hon får utlopp för sin kreativitet. Här berättar hon om sina förväntningar på sin nya arbetsplats, och vad som fick henne att ta steget att börja hos oss.

Varmt välkommen till Infoweaver, Matilda! Vad var det som gjorde att du valde att börja hos oss?
Infoweaver kändes som ett varmt och inbjudande företag. Redan under intervjuprocessen uppmuntrades jag till att komma med idéer och förslag på förbättring. Det kändes också kul att få komma till ett mindre bolag efter att bara ha varit på stora (jättestora) bolag innan.

Vad gjorde du innan du började på Infoweaver?
Jag har läst en kandidat i ”Textil produktutveckling och entreprenörskap” på Textilhögskolan i Borås. Direkt efter utbildningen började jag på H&M som junior inköpare och gick sedan över till business controlling. Därefter kände jag att jag ville testa något nytt så jag sa upp mig och läste en tre månaders utbildning inom C# .Net och hamnade en kort period som ”SQL-utvecklare” på Tele2, för att sedan söka till Infoweaver.

Vilken kompetens tar du med dig som kan vara betydelsefull i din nya roll?
Inom inköp men fram för allt inom business controlling är det viktigt att analysera och förstå den ekonomiska data du får in och ta beslut baserade på resultat och utfall. Ett stort område för Infoweavers applikation är just ekonomisk data och här kan jag komma in med en annan typ av förståelse för vad kunden möjligtvis vill ha.

Vilken ser du som den främsta styrkan med Infoweaver så här långt?
De vill alltid ge kunden bästa möjliga förutsättningar och tror på sin produkt till 100 %.

Vad ser du fram emot i ditt arbete på Infoweaver?
Det känns givande att få bidra med min kompetens inom business controlling. Jag har ju själv jobbat inom området och vet vilka behov och utmaningar man har i rollen som controller. Här kommer jag kunna stötta upp och komplettera mina kollegors kompetens, samtidigt som jag förstås får lära mig massor av nya saker från dem. Det ser jag fram emot!

Boka möte med oss!

Välkommen att boka ett snabbt möte där vi berättar mer om hur vår lösning kan hjälpa just er. Självklart kostnadsfritt!

    Boka möte online

    Möteslängd
    Välj tid